Galéria

8 hozzászólás

 • Molnár Krisztina

  Kedves Lala! Véletlenül csíptem el a tévében az Önről szóló film végét, nagyon meghatottak a látottak. Rögtön felismertem a hangját, hiszen a Cigánykeréken nőttem fel én is. Aztán az interneten olvastam Dr. Novák Hunor riportját és mérhetetlen csodálom Önt. Ez a fajta odafigyelés, EMBERSÉG az, ami ebből a mai világból annyira hiányzik. Kívánok Önnek sok erőt, hogy legyen mit átadni a gyerekeknek! Az igazi az lenne, ha nem lenne több munkája bohócdoktorként, mert az azt jelentené, hogy nincsenek beteg gyerekek. De amíg ez nem lesz így, addig is a legjobbakat Önnek és a családjának (nélkülük nyilván nem menne)! Sikerült egy kis összeget átutalnom az alapítványnak és majd az 1%-om is megérkezik. Végezetül egy kérdés: Mikor lehet megtekinteni újra a filmet? Nagyon szeretném végignézni!

  • Balogh László

   A film egyenlőre fesztiválokon, esetleg újra valamelyik Tv csatornán lesz látható.A Dr. Lala film oldalon mindig közöljük!
   Az interneten egyenlőre nem lesz fenn! , jogok miatt!Köszönve levelét és megértését Kedves Krisztina Üdvözlöm: Dr. Lala

 • Hallgat Katalin

  Kedves Lala!Szeretném megköszönni látogatásodat amellyel megkönnyítetted kislányom bőrgyógyászati osztályon töltött napjait!A kapott hűtőmágnes ma is fő helyen díszeleg!
  Láttam a filmet:sok erőt kívánok további munkádhoz!
  Kata /ápolónő anyuka/ és kislánya Anna Dorka

  • Balogh László

   kedves Dorka és Kata!
   Köszönöm, hogy segíthettem Nektek! Szebb napokat kívánok!
   Üdv.:Dr.Lala

 • Hajba Zsolt

  Kedves Lala!
  Szégyenlem magam de ezidáig nem hallottam áldozatos és felemelő tevékenységükről. Múltkorában néztem az Önről illetve Önökről készült filmet és csak egy szó jutott eszembe tevékenységükről: RESPECT csupa nagybetűvel!!! Nincs a világon annál rosszabb és igazságtalanabb dolog mint egy beteg gyermeket látni de nincs annál magasztosabb és felemelőbb mint egy beteg gyermek arcára mosolyt csalni. Sajnos anyagi helyzetem nem teszi lehetővé komolyabb segítség nyújtását de az adó 1 % nem kérdés. Alázatos és hálás munkájukhoz erőt, sok kitartást és egészséget kívánok!
  Tisztelettel: Hajba Zsolt Zirc

  • Balogh László

   Kedves Zsolt!
   Nagyon köszönöm méltató sorait! Köszönöm az 1%-os felajánlását is.Szép napokat kívánva,üdvözlettel: Dr. Lala

 • H. Krisztina

  Kedves Lala! A kislányom kedvenc meséje a bohócdoktorokról szól. Ebben mindig érdekes történeteket találok ki arról, hogy éppen kiket (milyen betegség miatt szomorkodó kisgyermeket) vidítanak fel, illetve nevettetnek meg a bohócok. A múltkor kérdeztem tőle, hogy ki ápolja a beteg gyerekeket a kórházban, amire Ő azt válaszolta, hogy a bohócdoktorok.

 • Balogh László

  Kedves Krisztina! Nagyon köszönjük, ha munkánkat ilyen fontosnak tartod, hogy még mesélsz is róla!
  Egyébként a gyerekek mindig igazat mondanak!:-)))))))))))))))

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .