Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány
1222 Budapest, Mező u.17.

Mobil: 06 20 949 06 33
Email: alapitvany@bohocdokik.hu | lala@bohocdokik.hu

Bankszámla szám:
K&h Bank
10403136-31306553-00000000
Adószám:18238657-1-43

Share this Page

46 Comments

 1. Üdv!

  Egyik ismerősöm rakott ki egy cikket a bohócdokikról és valamennyire “ismerem őket”. Daganatos beteg voltam (17 évesen) és láttam műsorukat a II. Gyerek Klinikán (nagyon régen 🙂 ).
  Elutaltam 2000 Ft-ot az Alapítványnak. Tudom nem egy nagy összeg és ha tehetném sokkal több nulla lenne a végén, de remélem hogy valamennyire ezzel is tudok segíteni a további bohócdoki “munkában”.

  Üdvözlettel: Csehovics László (volt daganatos beteg)

  1. Köszönjük a támogatásod! Igen, sokat segítettél!
   Szép boldog , egészségben gazdag Éveket Neked
   Üdv:Bohócdokik

 2. Kedves Lala bohóc vagy aki olvassa:)!
  Szeretek kreatívkodni, és szivesen készítenék apró ajándékokat(pl.csipeszfigura) a gyerekeknek. Azt szeretném megkérdezni, számít-e milyen anyagból, milyen festékkel készítem el ezekt? Moshatónak kell lenniük? Akrilfestéket és egyéb hobbiboltban vehető anyagokat használok. Illetve kicsiknek való mesekönyveket tudnék küldeni. Esetleg fali dekorációt festeni farostlemezre. Két kisgyerek anyukája vagyok, így nincs sok szabadidőm, de alkalmanként tevőlegesen is szivesen segítenék ,bár debrecenben lakom, és azt hiszem itt nem működik jelenleg az alapítvány. Játszóházban dolgoztam majdnem tíz évig, de beteg gyermekekkel nincs tapasztalatom. Szép napot ! Szendrei Szilvia

  1. Kedves Szilvi!
   Örömmel olvastam leveled és nagyon köszönöm segíteni akarásodat.Nem számít a csipeszek anyaga és a festék sem!Mesekönyvek elég sok van a kórházakban és mi a vizitek során mese felolvasást nem végzünk, erre vannak alapítványok, akik ezt teszik Őnekik kéne felajánlani de a ruhacsipesz figurák biztosan nagy örömet jelentenének a betegek számára! Ha elküldi – az alapítvány címe : 1222.Budapest Mező u. 17. -nagyon megköszönjük! Üdvözlettel: Dr. Lala

   1. Kedves Szilvi! Nagyon köszönjük a csomagot, megkaptuk! Nagy sikere lesz a gyerekek körében az biztos.
    Minden szépet Neked! Üdv.:Dr.Lala

  2. Kedves Szilvi!
   Nagy sikert arattak a csipeszeid! Köszönjük a csomagot! Nagy örömet szereztél vele a gyerekeknek! köszönjük!

 3. Kedves Lala bohóc!
  Ma olvastam a Facebookon a hosszú cikket, ami nagyon megható volt a számomra. Most már még inkább értem, hogy miért olyan nagy, és fontos dolog bohócdoktornak lenni. A férjemnek is megmutattam a cikket, és az ő véleménye is pozitív irányba változott meg. Nagy dolog, hogy Szfvárra elbicikliztél,
  (viszonylag közel lakom Szfvárhoz), és óriási dolognak tartom, hogy az a gyerkőc utoljára téged
  akart látni. Megpróbálok valamit én is kitalálni, készíteni valamilyen ajándékot a
  gyerekeknek, és azon leszek, hogy ez meg is valósuljon. Addig is további jó munkát, és sok kitartást, egészséget és szeretetet kívánok a munkátokhoz!
  Üdvözlettel: Szücs Anikó

  1. Köszönjük Kedves Anikó!

 4. Az adónk 1 százalékát,küldük mindketten!!! 😀

  1. Kedves Andi!
   Nagyon köszönjük MINDKETTŐTÖK felajánlását!

 5. Kedves Dr. Lala!
  Gyermekem lévén érintett Vagyok a Tűzoltói utcai gyermekklinika látogatásában. Ott találkoztam Önnel is és nagyon meghatott amit Tesz. Lányom kapott egy Dr. Lala dokumentumfilmet ajándékba, sokszor megnéztük. Értelmi fogyatékosokkal dolgozom és kipróbáltuk, hogy milyen hatással van rájuk a bohócdoktor jelenléte, nevettetése. Készítettünk egy filmet is, ami ezt megörökíti. Az Ön munkássága ihlette, értelmi fogyatékosok alakítják a bohócokat és saját társaikat próbálják felvidítani.
  Szívesen látnánk Önt vendégül ha ideje engedi, megmutatnánk a filmünket is.Budapesthez közel, Tordason (www.minosegtordas.hu) van egy szociális otthon, itt ténykedünk, élünk.
  ÜDvözlettel: Márkus Péter

  1. Kedves Péter! Köszönöm megtisztelő szavait és szívesen elfogadom a meghívását! 0 20-9490633 as
   telefonszámon tudunk időpontot egyeztetni.Várom hívását tisztelettel: “Dr.” Lala.

 6. Kedves Lala bohóc!
  Lenne pár darab jó állapotú plüss figura, amit szívesen elküldenék, amennyiben szükség van rá és tudnák hasznosítani. 🙂

  Az adóm 1%-a úgy érzem itt jó helyre megy majd. 🙂

  Üdvözlettel:
  Kalmár-Milei Ágnes

  1. Kedves Ági! Köszönöm felajánlásodat, de plüss figurákat higiéniai szempontok miatt ( fertőzés veszély) nem fogadunk!
   Nem szeretnénk ha ezért rosszabb állapotba kerüljenek a betegek!
   Nagy -nagy köszönettel és üdvözlettel: Dr. Lala

 7. Kedves Lala Bohoóc Doki 🙂
  Olvastam, hogy hajtogatható lufira lenne szükségetek. Most néztem, rendelek nektek pár száz darabot. Sajnos másfél hónap, mire megérkezik, így van idő és esetleg lehet mást is rendelni mellé. Van még szükségetek valamire? És hova küldhetem majd?
  Megtisztelő üdvözettel: Hornyik Erika

 8. Nagyon köszönjük a segítséget!
  Ahová küldhető: 1222.Budapest Mező u. 17. Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány

 9. 2018.febr.28-án hajnalban láttam a Hír TV műsorában , nagyon tetszett, ahogy a kis betegekkel bánt. Hol lehet ezt a műsort ismét megnézni ?

  1. Kedves Gyula! Ebben nem tudok segíteni, mert a filmre TV jogok vannak lekötve és amikor valamelyik csatorna műsorára tűzi a vetítését, akkor látható
   Köszönöm és örülök levelének. Üdv Lala

 10. Kedves Dr Lala Bohóc !
  2018.április.27-én szociális ápoló gondozó tanuloimmal,ápolási intezetünk dolgozóival és a városi vedőnőkkel tanulmányi kirandulasra megyunk Budapestre. Szeretnénk beteg gyermekeket meglátogatni és ajándékkal kedveskeddni. Kérném a segits nekünk abban ,hogy hova mehetnénk hol latnának minket szívesen és milyen ajandékkal kedveskedhetnénk a gyermekeknek. Nagyon szeretnénk veled is találkozni ha van rá mód és lehetőség. Válaszod előre is köszönöm lelkes csapatom nevében.
  Udvozlettel : Balázs Anikó Szarvas. Ápolási Intézet

  1. Kedves Anikó ! közben megbeszéltük telefonon. Üdv: Lala

 11. Kedves Dr Lala Bohóc !
  Tisztelettel figyelem segítő tevékenységét és csodálattal beszélek tanítványaimnak a bohóc doktorokról.
  2018.április 27-én Budapestre megyünk tanulmányi kirándulásra szociális ápoló és gondozó tanulóimmal, városunk védőnőivel és ápolási intézetünk dolgozóival. Szeretnénk segíteni szeretetet osztani a beteg gyermekeknek.Kérném a segítséged, hogy hol van szükség és milyen ajándékot , adományt vihetnénk a gyermekeknek. Nagyon szeretnénk találkozni személyesen veled is. Tisztelettel és szeretettel várom válaszod.
  Üdvözlettel: Balázs Anikó

  1. Kedves Anikó ! közben megbeszéltük telefonon. Üdv: Lala

 12. Kedves Lala,

  Most, ebben a pillanatban mire volna leginkább szükségük?

  1. Kedves Melinda! Nagyon köszönjük érdeklődését, de most a sok adomány miatt – hál Istennek – jelenleg nincs szükségünk semmire! Olyan jó ezt leírni!
   Köszönöm Szép napokat kívánok!Üdv Lala

 13. Kedves Dr. Lala!

  Csodálattal tekintünk munkátokra, reméljük még nagyon sokáig tudtok dolgozni ezen nemes célokért! Kár, hogy nem hallottunk Rólatok korábban… Támogatásként én és feleségem felajánlottuk adónk 1%-t. További sikeres nevettetést és gyógyítást kívánunk az egész csapatnak! HAJRÁ BOHÓCDOKIK!!!!!!!!
  Kövecs Antal és Kövecsné Fekete Katalin Kecskemétről.

  1. Nagyon szépen köszönjük Nektek!

 14. Kedves Lala!
  2014 év végén találkoztunk a Heim Pál Kórház Gyermek Orr-, Fül és Gégészeti osztályán, ahol a lányomat műtötték sürgős tályoggal, karácsony előtt, majd szilveszter előtt nem sokkal szintén. Ebből adódik, hogy az ünnepeket a kórház falain belül töltöttük.
  Nagyon-nagy hatással volt ránk, amit akkor személyesen Öntől hallottunk, azóta természetesen adóm 1 %-a az Öné.
  További kitartást kívánunk és azt, hogy minél több beteg gyermeknek szerezzen szép perceket és az elkeseredett, netán éppen legfőbb kincsüket elvesztő szülők számára így némi vígaszt… Ha számukra lehet bármi vígasz…
  Sokak nevében hálásan köszönjük MUNKÁJÁT, EMBERSÉGÉT!!
  Üdv: Fodorné Burján Andrea és családja Dunakesziről

  1. Kedves Andrea! Köszönjük, ha így érzi és örülünk, ha segíthettünk!

 15. Kedves Bohócdoktorok!
  Mivel Kis falunkban sok jó és tiszta plüssfigura gyűlt össze,tisztelettel kérdezem, nem lenne esetleg szükségük rá. Tapasztalatomból tudom (mindhárom gyermekem találkozott Önökkel), hogy a gyerekek nagy becsben tartják az Önöktől kapott figurákat. Amennyiben igény lenne a játékokra, kérem jelezzék felém. Köszönettel: Szekeres Zoltánné, Hodos Eszter

  1. Kedves Eszter! Nagyon, nagyon köszönjük felajánlását és örülünk, hogy segíthettünk, de sajnos mi plüss figurákat egészségügyi szempontok miatt nem adhatunk a betegeknek!
   Kérem ez ügyben megértését! Nagy, nagy köszönettel: Dr. Lala

 16. Kedves Dr Lala!
  A kis facebook csoportunkba gyujtest szerveztunk,amit Önoknek szeretnenk felajanlani.
  Remelem ezzel is tudjuk segiteni az Önok munkajat. Az összeget a mai napon atutaltam.
  Kivanunk minden jot es Boldog Bekes Karacsonyt!
  Szeretettel es udvozlettel:
  Fruzsi, Viki, Csilla, Niki,Adri,Móni, Dia, Katalin,Andi, Diana

 17. Kedves Lala Bohóc!
  A tévében láttam Önről egy műsor és könnyekig meghatott, hogy ennyi erő és kitartással megy és emberek életét teszi nap mint nap boldoggá, és reménytelivé. Isten adjon sok erőt munkájához és áldása kísérje, hogy még sokáig mosolyt csaljon a beteg gyermekek arcára.
  Ma utaltam Önöknek 20.000 Ft-ot, tudom nem sok, de a barátaimat és ismerőseimet is arra biztatom, hogy küldjenek s sok kicsi sokra megy. Remélem tudtam egy kicsit segíteni munkájukat.
  Legnagyobb tisztelettel: Szántó Zsóka

  1. Kedves Zsóka! Köszönet a támogatásért én is láttam, az utalást a facebook is és novák hunor oldalon is megköszöntem, de most itt is fogadja el tölem Köszönöm Zsóka!

 18. Kedves dr. Lala!
  Szeretnék én is adományt küldeni, természetesen,csak ha elfogadják.
  A riportot olvastam,amit Nóvák Hunorral folytattak.
  Nagyon meghatottak a sorai.
  Vicces kis ajándékokra és lufikra gondoltam. (Nem plüss)
  Ha lenne kedves egy címet adni akkor oda küldeném.
  Üdvözlettel
  Darnai Sára

  1. Kedves Sára!

   Hálásan köszönjük a megkeresést! Ha kérhetném, a héten hívjon fel, hogy tudjnuk egyeztetni a részletekről. Az alábbi telefonszámon vagyok elérhető: +36 20 949 0633

   Köszönöm,

   Balogh László – Dr. Lala

  2. Kedves Sára! Köszönöm a cím : 1222 Budapest Mező u. 17. Balogh László / Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány ide jöhet Üdv Dr. Lala

 19. Kedves Lala bohóc!

  Nagyon megható mindaz, amit teszel, amiről olvastam. Szeretném felajánlani a segítségem egyszer-egyszer, ha időm engedi a Gyermekeim mellett, hogy amikor olyan helyzetbe kerülsz, mint a cikkben említett biciklizés Fehérvárra, akkor szívesen leviszlek a kocsimmal, ahol a Gyerekek várnak. Örömet okozna, ha segíthetnék, s örömet okozhatnék ezàltal, ha nem is rendszeresen, azt nem tudom ígérni. Az e-mail címemen elérhető vagyok.

  Várom a jelentkezésed!

  Minden jót!

  Kriszta

  1. Kedves Krisztina! Köszönöm, remélem,hogy nem kerülök a közeljövöben,a cikkben említett helyzetbe.-de köszönöm felajánlását!!!és segíteni akarását!
   Üdvözlettel: Dr.Lala

 20. Kedves Dr. Lala és Mindenki, aki ebben a tevékenységben részt vesz!
  Kívánok munkátokhoz jó egészséget, kitartást, sok boldog, gyógyult gyermek kacagását!
  A “No-shave november” kampány keretében fogadjátok szeretettel azt a kis összeget, ami utalásra kerül.
  Üdv.: T.

  1. nagyon szépen köszönjük! Áldott adventet kívánunk! Bohócdokik

 21. Kedves Lala!
  Több szempontból is érintett vagyok a személyeddel kapcsolatban.Az unokaöcsém
  osztálytársa volt a fiadnak általános iskolában, illetve a lányom
  2014-ben “vendége” volt a Heim Pál gyermekkórháznak, ahol volt szerencsénk
  talakozni veled. 😊
  Kollégáimmal arra gondoltunk, hogy apró ajándékokat, plüss figurákat tudnánk
  felajánlani, amit ajándékba tudsz adni a kisbetegeknek,hogy minél hamarabb
  meggyógyuljanak. Ha elfogadod a segítség ezen módját, én szívesen el is
  juttatom hozzátok, természetesen kimosva mindegyiket. Kérlek jelezz vissza nekem.
  Üdvözlettel
  Kati

  1. Kedves Katalin! Köszönjük!, de plüssöket higéniai szempontok miatt nem osztunk, nem oszthatunk a kórházzal egyeztetett begbeszélés szerint.
   Legyengült immunredszerrel rendelkezőknél a legkissebb virus,baktérium is veszélyes! Kérem megértésedet Üdvözlettel a Bohócdokik csapata!

 22. Kedves Lala!
  Az ember azt gondolná, hogy a bohóoc dolga könnyü, mert “csak” nevettetnie kell, de a te hivatásod Bohócdokiként nagyon neghéz és ezért elismeréssel tartozunk neked és Kollégáidnak.
  Engedd meg, hogy barátaim és kollégáim Orosz Juliana és Marosvölgyi Krisztián nevében egy adománnyal járúljunk hozzá a tevékenységedhez. Az adomány a napokban egy német számláról fog érkezni Pethö Zita névvel.

  Àldott karácsonyt sok – sok eröt és boldog mosolygó gyerekeket kivánunk a 2020- as évben is!

  i-Stahl Kft Orosz Juliana , Marosvölgyi Krisztián, Pethö Zita

  1. Kedves Zita,Juliana,Krisztián! Megérkezett ez a hatalmas támogatás Nagyon szépen köszönjük ezt a nagylelkű adományt Nektek!
   Isten áldjon meg Titeket és Áldott Karácsonyt és sikerekben , egészségben gazdag Boldog, Békés Új Esztendőt kívánunk Nektek! Dr. Lala és a Bohócdokik.

 23. Kedves Lalabohóc! A Földreszállt Angyalok szívből jövő csengő éneke megnyitotta a 2019 december 8-án a Máriaremetei bazilikában tartott jótékonysági koncerten az emberek szívét és pénztárcáját. 132.000 forintot adtak össze az Önök alapítványa javára. A koncerten fellépett a Földreszállt Angyalok leánykar és a Werner Alajos Kórus (karnagy: Barlay Zsuzsa), közreműködött Erdődy János orgonán és Sándor László hegedűn. Vezényelt Barlay Zsuzsa
  Szeretettel és nagyrabecsüléssel kívánunk Önöknek további jó munkát, sok sikert a testi, lelki gyógyításban! A pénzt 14-én átutaltam, remélem rendben megérkezett!
  Üdvözlettel,
  Barlay Zsuzsa

  1. Kedves Zsuzsa! Igen, megérkezett ! Nagy,nagy köszönet a támogatásért a fellépő művészeknek, a jelenlevő támogatóknak.Köszönjük Földreszállt Angyaloknak és Mindenkinek,aki szervezte,
   közreműködött, részt vett és támogatta a jótékonysági koncertet! Az Úr szeretete ölelje át Öket az Új Esztendőben! Ölelve Mindenkit Dr. Lala

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .