Hírek

A megtévesztés miatt…….

FacebookredditmailFacebookredditmail

Kedves Ismerőseink, Támogatóink, Segítőink!
Többen jelezték, hogy egy szegedi bohócdoktori csapat nagyon hasonló eszközökkel kampányol az 1% érdekében! Még a honlap címműk is hasonló a miénkhez! A mienk, ami 2008 óta van bejegyezve: bohocdokik.hu. Az övék: bohocdoki. hu. Használják a bohócdokik nevünket is. Nem tartom etikusnak, de ez van! Ha megnézitek a fotóikat akkor már látszik a különbség! Mi nem használunk parókát, viszont van kórházi köpenyünk.A sminkünk sem (szerintem ijesztő) ilyen! Az adószámunk:18238657 -1-43. A mi honlapunkon: minden dokumentum megtalálható, ami a tiszta működésünket mutatja. Akik minket szeretnének támogatni azoknak írtam ezt az üzenetet! A megtévesztés miatt! 
Köszönjük!

Jó munkát kívánunk, azoknak a „bohócdoktoroknak” is.

FacebooktwitterpinterestyoutubeFacebooktwitterpinterestyoutube

4 hozzászólás

 • Tóth Györgyné

  Csaló társaság! Hihetetlen, hogy hogy lehetnek ennyire számító, és lelketlen emberek! A karitáció alapítványról van szó, én is több alkalommal az oldalukra kerültem úgy, hogy közben nem is őket kerestem! Ezek az emberek nem is csinálnak semmit, miközben mások (Pl. Lala Bohóc) szívvel-lélekkel járják a kórházakat. Ezek az emberek a betegek közelébe sem mernek menni, pusztán az érdekli őket, hogy egy jól sikerült (szerintem rémes, és ijesztő a bohócuk) fotóval megtévesszék az interneten az embereket. A kérdésem csak az volna, hogy ez az alapítvány akkor mire költi az adófizetőktől kapott 15 MILLIÓ (!!!!), azaz TIZENÖTMILLIÓ Forintját? Hol lehet ellenőrizni, hogy ez a szervezet PONTOSAN mire költötte el ezt az összeget? Mert hogy az amit ők csinálnak az nem bohócdoktorkodás!!! Egyáltalán mit csinálnak?

 • Kovács Zoltán

  Kedves László! Tényleg van egy ilyen csapat Szegeden, a Karitáció Alapítvány. Abszolút csaló társaság, rendelők elé kijárnak 10-15 percig fotózkodnak, konkrét bohócdoktorkodást NEM végeznek, nem is alkalmasak rá, nincs képzett emberük. A képeken az alapítványuk fizetett elnöke pózol, de a gyerekekhez hozzá sem mernek érni. Felháborító, mert ezzel egyetemben idén 15millió Forint támogatást csaltak össze google hirdetésekkel. Használják a Piros Orr és és még néhány másik szervezet (ezzel foglalkozó szervezet) nevét a metakeresőkben, így több millió forintos fizetett google kampánnyal a lista elejére kerülnek. A laikus pedig már klikkel is a honlapra, ahol az ő adószámuk jelenik meg. Nem volna érdemes tenni valamilyen feljelentést? Ez nagyon megtévesztő, etikátlan, és gyomorforgató… De legfőképpen szomorú.

 • Gizella Stark

  Az álalapítványok mellett sokat ront a dolgon, hogy sajnos már nincs olyan hiteles adatbázis, ahol ellenőrizni lehetne az adományok – támogatások – fenntartási költségek arányát. Régen a NIOK oldalán megtalálhatóak voltak ezek az adatok. Az idén ilyen keresésre a FEKETÉN – FEHÉREN oldalt dobja ki a gép, az viszont nagyon érdekes, hogy az összes nagyhírű alapítványok a „nemd javasolt” kategóriába kerültek. Persze ez rögtön felveti a kérdést, már abban aki gondolkodik: Vajon mennyire lehet hiteles egy ilyen oldal? A becsületesen dolgozó alapítványoknak és egyesületüknek a saját érdekükben kellene ezeket az adatokat közzétenniük, röviden és közérthetően. Sajnos ahol nyilvánosak az adatok, ott a túl sok információ elfedi a lényeget, még a gyakorlott és hozzáértő is elvész a számok között. Remélem jobb, de legalább nem nehezebb körülmények közé kerül a Bohócdoktor csapata. Úgy hallottam, hogy sajnos már 2 főre csökkent a létszám, és időnként üzemanyagra sem telik.

 • Balogh László

  Kedves Gizella! Minket is megkerestek a feketén -fehéren oldal üzemeltetői és ők minimum 300 ezer forint fizetése mellett a fehéren dobozba tettek volna.
  Ez egy szélhámos társaság és , akik nem fizettek nekik – mi sem- a fekete dobozba kerültek.Nálunk minden adat elérhető a dokumentumok fül alatt.
  Még olyanok is , amiket nem kötelező megjelentetni! Mi átláthatóak vagyunk.Igen , azért a magánszemélyek támogatásának köszönhetően változott a helyzet a Dr. Lala film bemutatása óta és ilyen fajta gondjaink megszűntek és júliustól a létszámunk is gyarapszik! Nagyon köszönöm észrevételeit. Úgy érezzük nálunk elkülönülnek az Ön által említett dokumentumok és nem fedi semmi félremagyarázás! Tessék csak megnézni!Köszönöm sorait és nagyon szép, egészséges életet kívánok Önnek és Szeretteinek.
  Üdvözlettel: Dr. Lala / Balogh László

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .