Hírek

Köszönet a Peugeotnak és a Vitézi Rendnek

FacebookredditmailFacebookredditmail

img_20161218_103758

A decemberi „roadshowra” a bohócdokik az új Peugeot Travellerrel utazhattak. A Peugeot Magyarország támogatásának hála nemcsak a bohócdokik, hanem a Vitézi Rend jóvoltából összegyűlt rengeteg csokoládé is eljutott az orosházi kórház betegeihez, valamint a Vadvirág Esély Klub tagjaihoz.

Így a Peugeot Traveller első útján nevetést vitt a gyermekeknek.

„Nagyon örülök, hogy ebben az évben lehetőségünk adódott könnyebbé tenni a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány tevékenységét. Munkájuk során rengeteg szeretetet, jókedvet, életvidámságot és erőt adnak a beteg gyerekeknek, ezért nagyon hálás vagyok, hogy mi is adhatunk nekik valamit, ami megkönnyíti teendőiket” – mondta el Bálint Zsófia a Peugeot magyarországi márkaigazgatója.

A „Csaljunk mosolyt a beteg gyerekek arcára” névvel indított csokigyűjtés eredménye rengeteg mosoly volt.

„December 15-én lezárta a csokigyűjtést a Vitézi Rend. Az összegyűlt több mint 300 kg csokoládéból nem csak az eredetileg tervezett három kórházba (Heim Pál, Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika, és a székesfehérvári Szent György Kórház), hanem számos vidéki és határon túli kórházba is juthatott, így összesen 10 egészségügyi intézménybe csalhattunk mosolyt több ezer beteg gyermekek arcára.”

Ezúton is hálásan köszönjük a Peugeot Magyarországnak és a Vitézi Rendnek a segítséget!

unnamed

Fényképezte: Rosta Tibor

 

FacebooktwitterpinterestyoutubeFacebooktwitterpinterestyoutube

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .