/ december 6, 2016/ Hírek/ 0 comments

oroshazi_a3_plakat_2016_kivitel-page-001

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai Dr. Lala vezetésével útra kelnek!

December 16-án Békéscsabára, a Dr. Réthy Pál Kórházba és az Orosházi Kórházba látogatunk; és ha már ott vagyunk, a Vitézi Rend által életre hívott csokigyűjtésnek hála, meglepjük a kis betegeket egy kis finomsággal is!

December 17-én 15 órától családi programot tartunk az orosházi Petőfi Művelődési Központban; ahol lesz filmvetítés, arcfestés, lufihajtogatás és interaktív bohócműsor  a gyermekek és gyermeklelkű felnőttek részére egyaránt. A kilátogatóknak továbbá lehetőségük nyílik személyesen is beszélgetni a bohócdokikkal egy közönségtalálkozó keretében.

!!! A CSALÁDI PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES !!!

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A hétvégéről folyamatosan informáljuk majd az otthonmaradókat is! Érdemes lesz tehát követni minket a közösségi felületeken is. Fotókkal és írásos beszámolókkal jelentkezünk majd Facebook (https://www.facebook.com/bohocdokik) és Twitter (https://twitter.com/Bohocdoktorok) oldalainkon, valamint élőképes közvetítésekkel, videókkal várjuk majd az érdeklődőket a hivatalos YouTube csatornánkon is, ami az alábbi linken elérhető:

https://www.youtube.com/channel/UCUD5CtwPRkTRBtJRXKlevMQ

NEVESSÜNK EGYÜTT!

Bohócdokik

Share this Post

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .