Egyéb

Bátrak, akik mernek

FacebookredditmailFacebookredditmail

„Tapsvihar közben talált meg a mágikus gondolat.

A Bátrak, akik mernek című interjúkötetem szanyi bemutatóján épp Balogh László, közismertebb nevén Dr. Lala mesélt varázslatos küldetéséről, bohócdoktori hivatásáról, amikor bevillant egy kérdés:

Mi lenne, ha írnék egy életrajzi könyvet Dr. Laláról?

A Lalának szóló vaskos taps, majd a közönség mély csendben való figyelme hamar felkiáltójellé változtatta a fenti kérdést bennem, szinte földöntúli parancsot, küldetést kaptam.

2018 végén kezdtük a közös munkát, az interjúkat Lalával, és 2021-ben értek véget a beszélgetéseink.

Megkerestem Lalához, a bohócdoktori hivatáshoz közel álló embereket, akik értékes gondolatokat osztottak meg velem. Ezek a gondolatok a könyvben is helyet kapnak majd.

Vései Ildikó személyében pedig hatalmasat segítséget kaptam, ugyanis villámgyors gépelésének köszönhetően tengernyi oldal elevenedett meg az online papírokon, amiből aztán pompásan lehetett fejezetekké alakítani Lala mondanivalóját.

A három év során többször is meglátogattam Lalát a Heim Pál Gyermekkórházban, testközelből láthattam, micsoda fantasztikus munkát végez. Megtapasztaltam azt is, hogy Lala embersége a kórházban és azon túl is markánsan tetten érhető. Hite és elkötelezettsége pedig példaértékű.

Tudom, hogy Dr. Lala tanulságos és roppant izgalmas életmeséjét már sokan várják kicsik és nagyok egyaránt.

A 2022-es év kiemelt célja számomra, hogy végre megjelenjen Dr. Lala, a gyermeklélek orvosa című könyv.

Neked mi a véleményed a bohócdoktorok hivatásáról?”

Tudjon meg többet Szabó Erik, Bátrak, akik mernek című könyvéről!

FacebooktwitterpinterestyoutubeFacebooktwitterpinterestyoutube

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .