/ december 10, 2018/ Hírek/ 0 comments

Idén harmadik alkalommal indulnak útra a Bohócdokik!
A tavalyi Roadshow után ismét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe látogatunk december 14. és 16. között. Idén sem megyünk azonban üres kézzel – és kis autóval, köszönhetően a Peugeot Magyarországnak. A Vitézi Rend által kezdeményezett és kivitelezett nagyszabású csokoládégyűjtésnek, a “Csaljunk mosolyt a beteg gyermekek arcára” programnak köszönhetően a mosoly is garantált lesz! Csütörtökön (13-án) a szokásos vizittel kezdünk a Heim Pál Gyermekkórházban, amiről a TV2 műsora az 1/1 Azurák Csabával felvételt készít – ami majd december 20-án este kerül adásba – utána pedig útnak indulunk és másnap, pénteken (14-én) újabb vizitet tartunk a Kisvárdai Felső-Szabolcsi kórházban. Szombaton (15-én) a Fehérgyarmati kórházba látogatunk, vasárnap (16-án) pedig a Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoporttal (DEKOM) karöltve felkeressük Kisléta, Nyírbogát és Nyírbátor gyermek- és családotthonait is. Idén is nagy segítséget kapunk a Clue PR marketing cégtől és a Peugeot Magyarország-tól, akiknek ezúton is hálásan köszönjük a támogatást!

A Roadshow állomásairól fényképes és élőképes beszámolók készülnek majd, ezért érdemes lesz követni minket a Facebook oldalon (www.facebook.com/bohocdokik) és a honlapon is (www.bohocdokik.hu).

Share this Post

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*
*

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .