Hírek

Dr. Lala a Verzió Filmfesztivál programjában

FacebookredditmailFacebookredditmail

2014. november 12. (szerda) :: 20:30

Helyszín: Toldi mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)
(előtte: Karmák – 1. és 3. rész, 20′)
A vetítést követően közönségtalálkozó.

„Én örülök annak, ha háromszáz-négyszáz gyereket meg tudok nevettetni egy szabadtéri előadáson vagy egy művelődési házi színpadon, de jobban örülök neki, ha egy gyereket meg tudok nevettetni a betegágyánál.” (Balogh László, Lala bohóc)

Balogh László, azaz Dr. Lala bohócdoktor, aki az elmúlt tizenkét évben közel százezer beteg arcára varázsolt mosolyt. Egy ország ismerte és szerette őt egy harminc évvel ezelőtti sikeres televíziós műsornak, a Cigánykeréknek köszönhetően, amelyet hátrahagyott a cirkusz kedvéért. Végül mindent újrakezdett, és a bohócdoktori pályán kötött ki.

Az egyszerre szórakoztató és megható kreatív dokumentumfilmben a szarkasztikus humorú Dr. Lalát, alapítványa fenntartásáért folytatott küzdelmét, hivatásán keresztül számos beteg gyermek, kis hétköznapi hős történetét ismerhetjük meg.

A Dr. Lala elnyerte a LEGJOBB DOKUMENTUMFILMNEK járó díjat a horvátországi Opuzen Film Festivalon és a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon.

Dr. Lala film

FacebooktwitterpinterestyoutubeFacebooktwitterpinterestyoutube

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .